fredag 30 juli 2010

summering av simrishamn


Vid 6 tiden på morgonen var jag och team hindsen redo för att tuffa ut på sjön för att ta en fin sommarlax. Vi tuffade mot 44:an för att börja fisket, men fisket började trögt med en massa näbbgäddor och torsk. 

Såg väldigt mycket fina bågar på lodet som stod och tryckte nere på 40-50 m, det var ca 19 grader i ytan så djupriggarna åkte ner så vi fiskade mellan 30 och 50 meter.

Vid 12 tiden så löste båda spöna ut på ena riggen, LAX tänkte jag! när jag tog första spöt så släppte fisken nästan direkt, gav det andra spöt till Daniel som hade fast fisk på kroken. Den bjöd på en härlig fajt innan den landades. En fin öring på ca 4kg som fick bli mat till team hindsen=)

Vi körde några timmar till och fick en liten öring som fick gå i retur. Det började blåsa upp och vi kände att vi var nöjda med dagen så vi plockade upp alla prylarna och började hemresan på 3 timmar. Men trots att laxen inte var i hugget så var det en kanondag med härligt väder och trevligt  sällskap. Tack till daniel och team hindsen för en trevlig dag på havet!

/Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar