måndag 15 mars 2010

simrishamn


här kommer en summering av söndagens fiske i simrishamn.

fisket var inte speciellt intressant, blev mest tång och en liten torsk.

vädret var till en början kanon, med lite vind och mycket sol men övergick sedan till snö, sen växlade vädret hela tiden mellan snö, sol, molnigt, hagel=)

tackar Team Hindsen för en trevlig tur på sjön!

lördag 13 mars 2010

Simris igen!

Imorgon kör jag och Team Hindsen i simris igen. Denna gången tar vi guldlaxen=)
återkommer med resultat.
Mvh Johan

söndag 7 mars 2010

simrispremiären avklarad!

Ljungren fick hålla lite i kameran med=)
riktigt grann lax=)

fint väder=)


magnus drillar för fullt=)



Team Hindsens skuta!




idag körde jag och team hindsen premiären i simrishamn, åkte hemifrån kl 0400 och var framme ca 0645, då riggade och fixade vi för fullt innan vi tuffade ut på sjön.
Ganska grov sjö i början troligtvis gammal sjö, för senare framåt dagen blev det kanonväder med lite vind och mycket sol! helt perfekt!
Fisket började med dunder och brak, redan efter en timme lite söder om 44:an så steg det på en lax i ytan på en av våra skedar, rusade ganska ordentligt i början men lugnade ner sig efter ett tag, fisken mätte 97cm och vägde 8.4 kg. Rolig start!
Men sen var det trögt under flera timmar...Men! vid 3tiden så small det igen, ytterligare en lax som klev på i ytan, en riktigt tung fisk som inte ville in, ju mer jag pumpade och vevade desto mer lina försvann innan den valde att stiga av tyvär.......sen hände inget mer denna dag, men nöjde var vi för det!
Tack magnus för en riktigt trevlig dag på havet!





fredag 5 mars 2010

Simrishamn

På söndag drar jag och magnus från team hindsen ner till simrishamn för att försöka ta dom stora silvertorpederna. återkommer med rapport på söndagkväll
godnatt=)